Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme on perustettu 3.5.1924.

Pitkään toiminnut yhdistyksemme on ollut mukana monenlaisessa toiminnassa jo yli 90 vuoden ajan!

Tervetuloa mukaan toimintaamme lasten ja nuorten parissa!

Toimintamme tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia, keskinäistä yhteistoimintaa ja sosiaalista kanssakäymistä sekä tarjota harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Forssan pohjoisen puistoalueen pieni mutta tehokas joukko kaipailee uusia jäseniä, joten otahan rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme jäsenvastaavaan! Myös raja-alueiden ihmiset sekä kesäasukkaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!
Mukaan voi liittyä myös, vaikka et aktiivisesta toiminnasta olisikaan kiinnostunut. Ryhmän kautta saat tietoa toiminnasta ja tulevista tapahtumista.

MLL:n päämäärät

• Lapsi on osallinen ja näkyvä yhteiskunnan jäsen.
  • Jokaisella lapsella on hyvä, onnellinen ja turvallinen kasvuympäristö.
  • Vanhemmuus ja yhteinen kasvatustyö saavat arvostusta ja tukea.
  • Vapaaehtoistyö, toisen auttaminen, välittäminen ja yhteisen vastuun kantaminen ovat yhteiskunnan näkyviä arvoja.
  • Lapsuuden tueksi vahvistuu sukupolvien ketju.

MLL:n arvot

• Lapsen ja lapsuuden arvostus
  • Yhteisvastuu
  • Inhimillisyys
  • Suvaitsevaisuus
  • Ilo

MLL:n toimintaperiaatteet

• Lapsen näkökulman huomioon ottaminen
  • Vapaaehtoinen ja ammattilaisten kumppanuus
  • Tekemisen riemu
  • Avoimuus
  • Yhteistyöhakuisuus
  • Näkyvyys
  • Riippumattomuus
  • Hyvä talouden hoito

MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin. Paikallisyhdistykset parantavat lapsiperheiden hyvinvointia ja edistävät aktiivista kansalaisuutta yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. MLL toimii vaikuttamalla ja vaikuttaa toimimalla.

MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

Liity jäseneksi!

Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Panoksesi vapaaehtoistyöhön voi olla toiminnan suunnittelua ja toteuttamista, tempauksien ja tapahtumien organisointia, talkooapua jne. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Jäsenyys kannattaa!

MLL:n jäsenenä saat yleensä alennuksia MLL:n tapahtumista sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Yhdistykset tiedottavat muista mahdollisista paikallisista jäseneduista jäsenkirjeissään.

Katso valtakunnalliset jäsenedut:

MLL:n liiton verkkosivuilta