Opitaan yhdessä uimaan!

Tänä vuonna uimakoulu toteutetaan leirimuotoisena päiväleirinä Valijärven uimarannalla (Valijärvi-toimikunnan ylläpitämällä mökillä). Leiriin kuuluu myös ruokailu sekä erilaista tekemistä uimisen lisäksi päivän aikana; kuten pelaamista, askartelua, piirtämistä ja maalaamista. Oheisohjelma toteutetaan sään mukaisesti :)

Tänäkin vuonna mahdollista valita joko alkeisryhmä aloittelijalle tai jatkoryhmä kokeneemmalle opettelijalle. Alaikäraja on 5 vuotta ja varsinaista yläikärajaa ei ole. Tällä kertaa uimarit pääsevät saunaan lämmittelemään! :)
Vastuuopettajana toimii kokenut uimaopettaja Raili Oinonen. Myös merkkien suorittaminen mahdollista.

Leiriaika ke-pe on klo 10-15.

Leirin hinta MLL jäseniltä 60€ ja ei-jäseniltä 80€/Leiristä lähetetään lasku.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot koijarvi.mll@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan ruoka-aineallergiat sekä kumpaan ryhmään lapsi ilmoittautuu. Lisäksi tarvitsemme lapsen vanhemman tiedot mahdollisia yhteydenottoja varten.

Kumpaankin ryhmään mahtuu 10lasta/ryhmä, joten toimi nopeasti. Viime vuosina ryhmät ovat olleet täysiä

Sääntömääräinen kevätkokous 7.5.2017 klo 16

Koijärven koulu-päiväkodilla.

Tevretuloa!

Viime syksyn pienten lasten disco oli menestys

DISCO 0-7 V

Tervetuloa kaikki pikkutanssijat discoilemaan Peräjoen Kylätalolle 28.4.2017 klo 18-19.30

Muistathan ottaa mukaasi oman vanhemman tai kummitadin/sedän, naapurin tai vaikkapa mumin tai papan :)

Tervetuloa kaikki pikkuenkelit perheineen

Koijärven kirkossa perinteinen Enkelikirkko 28.12.2016 klo 18

Kaikki halukkaat lapset pääsevät esiintymään enkeleinä. Asusteet ovat valmiina kirkolla. Enkeleiden toivotaan saapuvan paikalle klo 17.45.

Tervetuloa!

Rentouttava iltapäivä tiedossa, tervetuloa

Ihan kaikille naisille suunnattu lepohetki arjen tukemiseksi.

Terhokerhossa on mukavaa!
Lapsesi saa liikuntaa leikin ja pelien kautta

Taas se alkaa!! Ohjaajana tuttu Tiina Koskinen apuopeineen! Tervetuloa mukaan.

Lisätietoja Tiinalta

Lastenjuhlien varma suosikki

Nyt mahdollisuus vuokrata helppokäyttöistä hattarakonetta!!

LIsätietoja Merja Tuomolalta, 050 538 8689

Perinteeksi muodostunut kesäretki 30.6.

Tervetuloa mukaan hauskaan kesäpäivän retkeen Hämeenlinnaan. Päivän ohjelmassa on lasten leikki- ja touhuhetki Touhutalossa sekä vierailu ihka oikeassa Hämeen linnassa.

Linja-automatkan tarjoaa meidän yhdistys, ja sisäänpääsyt saamme ryhmäalennuksin. Keräämme sisäänpääsymaksut jo linja-autossa käteisellä, jotta saamme sisäänpääsyt joustavammaksi ja vältymme turhilta jonotuksilta. Lapset pääsevät tällä tavoin nopeammin touhuamaan.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 20.6. sähköpostiin: koijarvi.mll@gmail.com tai suoraan Taija Torkkelille 040 7488813.

Ilmoittautuneita tullaan informoimaan hinnoista ym. käytännönasioista ennen lähtöä sähköpostitse.

Alla viekä linkit matkakohteisiin:

Touhutalo

Hämeen linna

Uimakoulu 11.-15.7. Matkunjärvellä

Uimaopetusta ammattitaitoisen opettajan johdolla luonnonvedessä. Tänä vuonna mahdollisuus valita joko alkeisryhmä aloittelijalle- tai jatkoryhmä kokeneemmalle opettelijalle. Alaikäraja on 5 vuotta ja varsinaista yläikärajaa ei ole. Varaattehan lapselle mukaan asiaankuuluvat varusteet, juomapullon ja mahdollisesti välipalaa. Opettajana toimii kokenut Raili Oinonen.

Myös merkkien suorittaminen on mahdollista :)

HInta: 25€ jäsenille, 30€ ei jäsenille

Sitovat ilmoittautumiset 4.7. mennessä

koijarvi.mll@gmail.com tai

Taija Torkkel 0407488813

Oikein paljon tervetuloa!

Match Show 23.4.
Koijärven koululla (Pukkilantie 131).
Ilmoittautuminen alkaa klo 9, kehät klo 10.

Luokat ja tuomarit:
Isot koirat (säkä yli 40cm) Tiina Kyrölä
pienet koirat (säkä 40cm tai alle)
pennut: Anne Rekola (Kennel Oma Rakas, Koirankoulutuskeskus PiskiPalvelu)
lapsi ja koira sekä lapsi ja lelukoira,

Osallistumismaksut: 8€/ensimmäinen koira, 2€ saman omistajan seuraavat koirat.
Lasten luokat 5€/osallistuja.

Match Showhun saavat osallistua kaikki Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaan rokotetut koirat.

Tapahtumassa ilmainen lapsiparkki.

Tuomaritiedot lisätään myöhemmin.
Tervetuloa!
Järjestäjänä MLL Koijärvi

Meitä sponsoroivat muun muassa
Best In
Musti&Mirri
Zoojatar
Trimmauspalvelu Wiiraamo

HKScan

OP Lounaismaa

***************************************************************************************************

Liikuntakerho 3-6 -vuotiaille lapsille Koijärven koulu- päiväkodilla jatkuu

tiistaisin 12.1.2016 alkaen klo:17.30-18.15. Vastuuohjaajana Tiina Koskinen.

Hinta kevätkaudelta 25€ MLL jäsenet ja 35€ ei jäsenet. Lisätietoja

tjkoskinen@elisanet.fi

VENEPAIKKOJA VUOKRATTAVANA YHDISTYKSEN RANNASTA MATKUNJÄRVELTÄ!

Yhteyshenkilö: Anni Korvenoja, 040 7476602

Syyskuu 2019